MindtoGrow Coaching en Consultancy in identiteit en leiderschap.
reviews mindtto grow
recensies
linkdinfacebookinstagramBlogger
+32 (0) 498 70 45 11
sabine@mindtogrow.be

   
Met aandacht richting geven aan jouw identiteit creëert leiderschap!
 
Sabine Baptist
 


Ik ben...

passie, focus, kwaliteit, puur en down-to-earth.

De rode draad door mijn leven zijn mensen. 
Wat willen ze, denken ze, dromen ze, voelen ze, vrezen ze, vermijden ze, streven ze na? 
Wat zorgt ervoor dat ze doen wat ze doen, zeggen wat ze zeggen en evengoed ook niet doen wat ze willen of moeten doen, niet zeggen wat ze willen of moeten zeggen?
Waarvoor kiezen ze? Om welke reden? Wat zegt hun hart, verstand en buik?
Wie of wat fluistert hen in welke weg de beste is?
Of wat zorgt ervoor dat ze van hun pad afdwalen?

Deze interesse of beter nog fascinatie voor en nieuwsgierigheid naar mensen zit in mijn DNA. Het kleurt mijn zijn, mijn werk, mijn dag, mijn gevoel. Het drijft mij. Het heeft ervoor gezorgd dat ik sociaal verpleegkundige ben geworden. Daarbij al heel snel in de verslavingssector beland ben en 15 jaar lang genoten en geleerd heb (en dus heel erg gegroeid) van al die mensen die in een verslaving zaten gevangen en op zoek waren naar andere oplossingen. Zij hebben mij laten zien en geleerd wat ervoor zorgde dat ze deden wat ze deden. Waarom ze steeds opnieuw kozen voor een ogenschijnlijk ‘fout' leven. Waar ze van weg liepen en naar toe hoopten te gaan. Een ongelooflijk boeiende en intense tijd.

Wie ben ik, coach Sabine Baptist

Binnen diezelfde organisatie heeft mijn gedrevenheid en idealisme me in mijn carrière gebracht tot directeur. Zo kon ik ook bouwen aan visie, beleid en strategieën in de geestelijke gezondheidszorg. Een andere passie: wat drijft organisaties en het management? Waarin willen ze zich onderscheiden? Hoe krijgen ze iedereen mee? Ook hierin ben ik meer dan 10 jaren actief geweest. In de volle expansie en het veranderingstraject van dit werk kwam ik een coach tegen. Deze ervaring heeft me heel kort bij mezelf gebracht en me geholpen met het knagende stemmetje in mijn achterhoofd ‘Ga jij je hele leven op dezelfde werkplek doorbrengen? Wordt het niet eens tijd om te veranderen??' Het antwoord lag in een eigen coaching praktijk

Als coach voel ik me in balans en valt de puzzel op zijn plaats: mijn liefde voor mensen, mijn ervaring met willen veranderen en toch gevangen zitten, mensen motiveren en meekrijgen , missie en visie bouwen en uitdragen en daarbij keuzes maken in liefde voor jezelf! Dat alles kan binnen coaching. Dat alles stel ik je graag ter beschikking, met hart en ziel, in de overtuiging dat we van elkaar kunnen leren en blijven groeien. Samen geven we weer en meer kleur aan het leven.

Nog dit: in mijn vrije tijd geniet ik van het thuis zijn. Heerlijk in de tuin werken, wandelen met de hond of met mijn gezin relaxen bij iets lekkers. Ik maak ook graag lange tochten op mijn motor samen met mijn man. Met klussen aan ons huis en TV kijken doe je me zeker ook een plezier. En als er dan nog tijd over is, leg ik me toe op mozaïek, keramiek en lezen.

Met warme groet, Sabine

Contact

Ik ben ook aangemeld bij vind een coach.be

 


Sabine Baptist
Sabine Baptist


PCC Certified Coach
PCC Certified Coach


Accredited Practitioner
Integrative Enneagram9
Accredited Practitioner Intergrative Enneagram9EQ-i20 / EQ360 Coach
certified EQ20 / EQ360 coach


Gecertificeerd
Certified certo coach

 

 

 

 

 

 

 


Lees meer over

MindtoGrow aandacht geeft richting
Coaching is MindtoGrow 
Sabine Baptist
PCC certified coach

+32 (0) 498 70 45 11
sabine@mindtogrow.be
Heiligenbornstraat 44, ALKEN


reviews mindtto grow
Plaats uw ervaring


Privacy Statement

Disclamer