MindtoGrow Coaching en Consultancy in identiteit en leiderschap.
reviews mindtto grow
recensies
linkdinfacebookinstagramBlogger
+32 (0) 498 70 45 11
sabine@mindtogrow.be

Hoe kunnen wij helpen bij met uw bedrijfsverbeteringen? Bedrijfsverbetering

Bij bedrijfsverbetering wordt meestal als eerste aan efficiency verbetering gedacht . Door de toenemend wereldwijde industrie wordt de vraag naar concurrerende productiviteit alsmaar groter. Er zijn veel aspecten waar je aan kunt denken bij het verbeteren van een bedrijf. Een bedrijf kan bijvoorbeeld werken aan het verankeren van excellentie, het opbouwen van deskundigheid en het creëren van duurzame groeimogelijkheden . Andere aspecten die bijdragen aan bedrijfsverbetering zijn innovatie, procesverbetering en verandermanagement . Wat voor jouw bedrijf van belang is, zoeken wij gezamenlijk uit. Hierbij gaan wij dan kijken welke manieren het beste bij u en uw bedrijf passen om de efficiëntie duurzaam te verhogen. Een eerste stap kan zijn om inzicht te krijgen in de afzetmarkt waarin u zich bevindt, om een duidelijk beeld te krijgen van uw concurrentiepositie. Op basis daarvan analyseren wij uw organisatie en bedrijfsprocessen en bepalen dan welke taken en activiteiten verbeterd kunnen worden. Uiteraard vergeten wij hierbij de mens in kwestie en hun communicatie niet, want het succes van uw bedrijf hangt af van uw medewerkers hoe zij onderling en zelfstandig hun taken verrichten. Daarnaast kan ook bekeken worden of het uitbesteden van bepaalde taken bijdragen aan een hogere efficiëntie .


Hoe kunnen wij helpen bij met uw innovative projecten? Innovatie

Hand in hand met bedrijfsverbetering gaat innovatie. Innovatie binnen een bedrijf betekent het vernieuwen van producten, diensten en/of bedrijfsprocessen. Maar innovatie vertrekt meestal vanuit het punt van vernieuwing. Het innoveren omvat het geheel van menselijke handelingen gericht op vernieuwing . Innovatie kan plaatsvinden binnen organisaties maar ook binnen bredere – sociale – verbanden (bijvoorbeeld outsourcing) . Er zijn veel voordelen van innovatie binnen een bedrijf. Innovatie kan bijvoorbeeld bijdragen aan economische groei door de productiviteit te verhogen . Innovatie kan ook leiden tot het vergroten van kansen op de markt en het toevoegen van waarde aan de onderneming . Bovendien kan innovatie helpen bij het behoud van plezier en creativiteit.


Tijdens de bedrijfsverbetering kijken wij samen naar alle mogelijkheden, van procesoptimalisatie tot innovatieve oplossingen en helpen wij u bij het implementeren hiervan. Wij zijn een onpartijdige partner, met een open mind, voor de realisatie van uw bedrijfsverbetering.

 


 
aandacht geeft richting
 
 
linkdinfacebookinstagramBlogger