Juli 2020
Eefje

Ik had twijfels of ik mijn huidige job zou kunnen volhouden. Ik doe mijn job graag, maar het putte mij enorm uit. Ik kreeg geen energie meer. Dankzij de tips en de inzichten die ik heb gekregen, sta ik sterker in mijn schoenen. Ik heb meer inzicht gekregen in de valkuilen en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik terug energie haal uit mijn job. Ik heb tijdens dit traject veel over mezelf geleerd. Het heeft me doen stilstaan met wat ik zelf kan doen bij bepaalde situaties.  Het waren aangename gesprekken waarbij ik me steeds comfortabel voelde.

Ik kon altijd open zijn bij jou, Sabine. Dankjewel hiervoor. 


Juli 2020
Derk

Ik liep in mijn job tegen een aantal obstakels aan die ik zelf moeilijk kon definiëren of aanpakken. Na een aangenaam kennismakingsgesprek ben ik een loopbaancoachingstraject gestart bij Sabine. Haar talent om een veilige en rustige omgeving te creëren waarin je jezelf kan ontdekken, zorgde ervoor dat de verborgen obstakels stilaan tevoorschijn kwamen. Ze houdt je op gepaste momenten een spiegel voor en helpt je om de zaken te verwoorden en uit te klaren. Ik heb tijdens dit traject zowel veel over mezelf als over hoe andere mensen in elkaar kunnen zitten geleerd.

Dank je wel Sabine voor de warme gesprekken, van mij mochten ze uren blijven doorgaan.


Juli 2020
Amaury

"Via een advertentie van Sterk op je Werk op Facebook, heb ik mij onmiddellijk ingeschreven en had al vrij snel contact met Sabine. Ik had toen juist mijn ontslag gekregen en had al een tijdje mijn zelfvertrouwen verloren bij het uitoefenen van mijn job door hiërarchie en problemen in de sector. Daarvoor dacht ik bij het lezen van de advertentie dat loopbaanbegeleiding mij hierbij zou kunnen helpen.

 Wat fijn is om samen te werken met Sabine is dat ze zeer aandachtig luistert naar u verhaal en probeer er een oplossing of antwoord op te vinden. Ze probeert d.m.v. schetsen, schema's, computer tests een zo goed beeld van mij te hebben en mij doen stilstaan wie je in werkelijkheid bent en wat je sterke punten en valkuilen zijn. Sabine doet haar job vol passie en enthousiasme, wat tof is om mee samen te werken binnen een aangename sfeer."


Juni 2020
Els

"Ik voelde mij al enige maanden niet meer zo goed op mijn werk. We hadden een wissel gehad van directeurs en helaas klikte het niet zo goed met mijn directie.
Ik deed mijn werk met hart en ziel. Ik had jaren ervaring in mijn job (23 jaar). Het was steeds ok en kreeg goede FB. Maar nu met die nieuwe directie was het plots niet meer goed.
Dit alles deed me twijfelen, maakte me onzeker en maakte me vaak ook verdrietig. Het laatste anderhalf jaar was enorm uitputtend voor mij. Wat me nog zo lang had tegen gehouden was de goede band met mijn collega's, dokters, bewoners en familie.

Na een zoektocht kwam ik toevallig bij Sabine Baptist terecht. Er was meteen een klik. Ik kon mijn verhaal bij haar kwijt. Alles werd ook dieper ontleed waardoor ik de dingen op een andere manier ging bekijken. Ik leerde mezelf als perfectionist ook beter kennen. Op sommige momenten kwam je jezelf ook tegen -) stof tot nadenken natuurlijk.

Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk besloten om mijn ontslag te geven en op zoek te gaan naar een andere betrekking. Ik ben wel in dezelfde sector gebleven omdat ik mijn werk met hart en ziel doe. Het was wel een aanpassing maar de beste beslissing ooit. Mijn werk wordt weer gewaardeerd. Plots doe ik weer alles goed. Het geeft mij een goed gevoel. Met mijn nieuwe collega's begint stilletjes aan een band te groeien.

Ik ben blij dat Sabine op mijn pad terecht is gekomen het moest zo zijn denk ik en bij deze raad ik iedereen aan als je twijfels hebt over iets, het maakt niet uit wat, jezelf, werk, privé, .... is een professioneel luisterend oor dat wat het kan maken. ." 


Juni 2020
Michel

"Ondanks mijn twijfel voor ik aan dit loopbaanbegeleidingstraject begon, kan ik alleen maar zeggen dat de begeleiding door Sabine een echte eye-opener was.
Ik heb mezelf beter leren kennen en stap vol zelfvertrouwen een nieuwe weg in.

De begeleiding door Sabine was in 1 woord uitmuntend, echt een aanrader voor iedereen." 


Maart 2020
Sofie

"Loopbaanbegeleiding werd me aangeraden door anderen, persoonlijk wist ik niet goed wat ik ervan moest verwachten. Het is niet dat ik op zoek was naar een andere job, of een nieuwe uitdaging.  Ik doe mijn job heel erg graag, maar merkte dat er bepaalde (persoonlijke?) grenzen waren waartegen ik opbotste. Hierdoor maakte ik weinig tot geen progressie meer op het werk en leken deze grenzen mijn doorgroeimogelijkheden te beknotten. 

Met Sabine als coach had ik onmiddellijk een heel erg goede klik! Ze ging samen met mij op zoek naar de vragen waar ik mee worstelde en aan de hand van haar ervaringen als coach hielp ze me om deze vragen te structureren, definiëren en de kernpunten op te lichten. Sessie per sessie konden we ingaan op bepaalde aspecten van deze vragen en gaf zij mij de nodige tools om met deze -blijkbaar toch wel persoonlijke- thema's aan de slag te gaan. Sabine geeft geen kant-en-klare oplossing, maar zet je op weg om zelf op zoek te gaan naar antwoorden.  Sabine houdt niet vast aan een theoretische voorverpakte planning, maar heeft een heel erg persoonlijke aanpak, perfect gericht op de thema's die zich gaandeweg stelden! Sabine voelde perfect aan waar ik naar op zoek was en met haar constructieve en empathische aanpak heeft ze mij de drijfveer gegeven om met de resultaten van onze sessie in het dagdagelijkse leven aan de slag te gaan.

Deze loopbaanbegeleiding heeft mij op persoonlijk vlak verruimd als mens, mij inzichten gegeven waar ikzelf niet zou zijn opgekomen en mij de nodige tools en daadkracht aangereikt om er in het dagelijkse leven mee verder te gaan!" 


Maart 2020
Silke

Ik zocht een jaar lang heel intensief naar ‘de perfecte job', en dacht hem eindelijk gevonden te hebben. Na een paar maanden werkzaam te zijn bij 'de job van mijn dromen' bleek dat het toch niks voor mij was. Ik was helemaal de kluts kwijt, als ik deze job zelfs niet goed genoeg vond, hoe kon ik dan ooit iets vinden waarbij ik wel tevreden was? Ik had geen rust meer bij mezelf en wist niet hoe ik het solliciteren best kon hervatten. Ik wou vermijden dat ik weer voor een job zou gaan die niet bij me zou passen. Toen kwam ik bij Sabine terecht en zij leerde me eerst zien waarom het best logisch was dat ik mijn huidige job niet interessant vond. Ze leerde me ook hoe ik een vacature grondiger kan screenen en dat het niet enkel gaat om waar het bedrijf mee bezig is, maar vooral wat voor karakter ze zoeken voor de job. Intussen heb ik een job aangeboden gekregen en geloof ik erin dat ik hier mijn draai wel bij ga vinden!


Maart 2020
Sabine Baptist: Bedankt allemaal

Gisteren heb ik deze prachtige attentie mogen krijgen van een tevreden coachee.Wat zijn al deze waarderingen, via woorden, ogen of uit jullie handen, hartverwarmend.
Natuurlijk doe ik het daar niet voor, maar het maakt mij wel heel dankbaar.
Dus dank ik jullie allemaal voor jullie inzet en moed om te groeien. 
Jullie zijn stuk voor stuk prachtige mensen die moedige stappen zetten, of al gezet hebben, naar een leven kortbij jezelf.
Ik ben en blijf dankbaar dat ik getuige mag zijn op jullie pad, voor jullie  vertrouwen in mij, maar meer nog voor het vertrouwen dat jullie in jezelf stellen.

Warme groet, jullie coach Sabine


Maart 2020
Evi

Via een vriendin kwam ik in contact met Sabine. Op dat moment zat ik vast op verschillende vlakken: familie, werk, thuissituatie. Ik zag door de bomen het bos even niet meer. Sabine vertelde me heel eerlijk dat ze ‘mijn problemen' niet ging kunnen oplossen. Ze vertelde me wel dat ze me een betere kijk zou geven in mezelf en dat deze ook zijn vruchten zouden afwerpen op de verschillende vlakken. De weken erna kreeg ik een duidelijker beeld van mezelf, leerde ik op een andere manier kijken naar ‘moeilijke' dingen, kreeg ik oplossingen voorgeschoteld die ik zou kunnen toepassen in bepaalde situaties, kreeg ik een beter zicht op hoe andere mensen reageren in bepaalde situaties, leerde ik hoe belangrijk taal is om dingen over te brengen, leerde ik dat ik best mag vertrouwen op mijn intuïtie. Kortom, ik ben als een rijker persoon uit deze sessies gekomen. Al mijn problemen zijn niet opgelost maar ik sta wel steviger in mijn schoenen met als gevolg meer zelfvertrouwen.

Sabine, bedankt voor je warmte, je enthousiasme, je eerlijke kijk, … bedankt om er voor me te zijn!


Maart 2020
Terry

Lieve Sabine
Ik ben bij jou terechtgekomen via mijn coach op het werk. ‘Eclips' de naam alleen al trok mijn aan en na mijn intake gesprek was er meteen een klik.
Mijn motto: ‘ik wil weten wat ik wil' want ik was volledig het noorden kwijt toen ik je ontmoette.
De start van mijn ontdekkingstocht in mijn eigen jungle was begonnen. Afgeweken van mijn pad ging ik op zoek naar mijn zelve… Dingen die ver weg verstopt waren heb ik teruggevonden . Ik ben ver teruggegaan en ik heb mezelf herontdekt. ik ben er nog niet maar ik wandel de zon tegemoet om nieuwe paden te ontdekken en nieuwe uitdagingen aan te gaan zowel werk als privé! ik kijk ernaar uit!
Daarom zeg ik: Dankjewel: om mij te begeleiden naar mijn nieuwe pad... Dankjewel: voor de inspirerende gesprekken... Dankjewel: om mij 101 vragen te stellen... Dankjewel: om nog zoveel meer…. ik ga je missen want ik genoot van onze gesprekken en keek er ook telkens naar uit. Met mijn mok thee en dan die geweldige fauteuils .
Zoals iemand mij aanraadde, iedereen (is een groot woord) zou eens loopbaanbegeleiding moeten volgen en ik kan het alleen maar beamen. Ik zou durven zeggen iedere 6 jaar zelfs! Als ik het geweten had….typische uitspraak voor mij en ik denk voor velen … was ik maar eerder gestart! Daarom aan iedereen die twijfelt zeg ik: Niet twijfelen gewoon doen! Investeer in jezelf!

Groetjes Terry. (Ik heb dit geschreven met het nummer van Kate Bush cloudbusting (somethings good is gonna happen….) op de achtergrond. :-)


Februari 2020
Carlo

Na een ontzettend impulsieve beslissing om met loopbaancoaching te starten kwam ik bij Sabine Baptist terecht.
De coaching verliep vlot en Sabine liet me stilstaan bij een aantal zaken die ik eerder te snel wegwuifde. Ze moedigde me aan om direct naar mijn doel te gaan en kwam met een aantal praktische tips & tricks waardoor dat hoogste doel van mij plots veel bereikbaarder werd. Dank je Sabine, voor je positieve kijk, je waardevolle inzichten, je efficiëntie en betrokkenheid. Al voor onze laatste sessie begon een heel nieuw hoofdstuk voor mij: ik ga aan de slag voor een fantastisch bedrijf! Coaching geslaagd!

Kort en bondig gebundeld : JE HEBT MIJN INNERLIJKE WAKKER GEMAAKT.

Alvast bedankt voor de gastvrijheid en tot hoors.


Februari 2020
Audrey

Sabine is een fantastische coach.
Ze heeft de capaciteit om je op een warme en hartelijke manier wakker te maken en inzichten te krijgen waarmee je aan de slag gaat. Door mijn opleidingen heb ik al met heel wat coaches samengewerkt, maar raar of zelden ben ik iemand tegengekomen die in 1 sessie al zoveel dingen in gang zet bij haar klanten. Stille waters, diepe gronden.
Als je een coach zoekt in Limburg, doe dan zeker beroep op haar.


Februari 2020
Mieke

Door de huidige werksituatie en op aanraden van een collega, ben ik op zoek gegaan naar een loopbaanbegeleiding en kwam bij Sabine in Alken terecht.
Gedurende de verschillende sessies heb ik zeer veel bijgeleerd zowel over mijzelf als op professioneel vlak. Het heeft mij een extra boost gegeven in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdagende job.
Bedankt Sabine voor de toffe ervaring!


Februari 2020
Alissa

Ik heb de juiste keuze gemaakt om te kiezen voor loopbaanbegeleiding. Stiekem had ik gehoopt op een klaar en duidelijk beeld over wat ik moet doen en waar ik naartoe moet gaan. Een zeer onrealistisch beeld. Uiteindelijk heb ik de nodige informatie en tools gekregen van mijn coach Sabine om mijn verdere zoektocht te staven en succesvol te maken.
De begeleiding is/was zeker een meerwaarde in mijn zoektocht. Je komt er echter ook jezelf, je frustraties en nog zoveel meer tegen. En net deze confrontatie vond ik leerzaam.


Januari 2020
Anke

Met een klein hartje ging ik naar de eerste loopbaanbegeleidingssessie. Ik had vele vragen, maar ik wist niet goed wat ik mocht verwachten.
Al snel bleek dat mijn angsten niet nodig waren. Ik voelde me onmiddellijk gerustgesteld en veilig bij Sabine.
Na een moeilijke periode op werkvlak hielp Sabine me weer richting te vinden. Sabine heeft me nooit het gevoel gegeven met te veroordelen. Ze liet me nadenken en anders kijken naar bepaalde zaken, maar ik had steeds de teugels in handen.
Ook al was de eerste stap naar de loopbaanbegeleiding moeilijk, ik kan het iedereen alleen maar aanraden. En ik was heel blij dat ik dit proces met Sabine heb mogen afleggen. Ze is gepassioneerd door haar vak en ze is steeds echt en eerlijk naar de cliënt.

Sabine, bedankt!


Januari 2020
Patrick

"Dankzij Sabine werd ik mij (terug) meer bewust van mijn kwaliteiten.
En weet ik nu gerichter in welke branche mijn werkopportuniteiten liggen."


Januari 2020
Kathleen

Ben aan de loopbaancoaching begonnen om iets anders te gaan doen wegens mijn job niet meer te kunnen uitoefenen om wille van lichamelijke problemen.
Het heeft van mij een andere persoon gemaakt. Door de persoonlijkheidstest en zo heb ik ontdekt wie ik ben.
Ik heb nu ander werk gekregen van mijn werkgever in dezelfde sector maar veel lichter en rustiger. Ben blij en ga hier met positieve instelling aan beginnen.

Bedankt voor de goede begeleiding. Je moet dit zeker eens proberen, je komt er beter uit als je u niet meer goed voelt in uw job.


November 2019
Anoniem (man)

In mijn prille carrière kampte ik al met een kleine carrièrecrisis: veel en lang gestudeerd, hopend op een perfecte job. Al snel bleek dat mijn financiële achtergrond niet hetgeen was dat me warm maakte of me extreem motiveerde. Ik moest uiteindelijk aan de noodrem trekken en hiervoor professionele hulp zoeken. Ik kwam terecht bij Sabine en al vanaf de eerste sessie werden mijn ogen geopend, een confronterende, maar zeer nuttige ervaring. Ik kwam mezelf tegen en ik wist waarmee ik aan de slag moest. Deze begeleiding heeft me niet alleen terug zelfzeker gemaakt in mijn carrière, maar me ook een duidelijke richting gegeven die echt bij me past.

Bedankt Sabine voor het luisterend oor, het duidelijk advies en warm onthaal.


November 2019
Chantal

De sessies met jou kwamen dichter bij mijn hele wezen dan verwacht. Je aanpak vertrekt van de bron en staat mijlenver verwijderd van de ambtelijke aanpak van officiële instanties.
Je bent erg goed in het blootleggen van talenten en krachten enerzijds en het ontmaskeren van zorgvuldig onderbouwde onproductieve hersenspinsels en slopende overtuigingen anderzijds.

Dank je wel om me sterker op pad te sturen.


November 2019
Anoniem (man)

"Ik heb Sabine als een open en eerlijke coach ervaren, die oprecht geïnteresseerd was in mij en me graag verder op weg wou helpen.
Of anders gezegd: de weg helpen zoeken die ik wil bewandelen.
Het heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf en mijn werksituatie.

Bedankt Sabine!"


November 2019
Leen

Omdat ik me al even niet zo goed in mijn vel voelde op mijn werk, besloot ik om loopbaanbegeleiding te volgen. Gewoon om voor mezelf uit te zoeken welke weg ik wil bewandelen, waar ik naartoe wil zowel op professioneel als op privévlak.

Sabine heeft me tijdens deze sessies heel hartelijk begeleid.

Het was voor mij vooral een zoektocht naar mezelf: Welke waarden vind ik belangrijk? Welk profiel past er bij mij? Wat zijn mijn positieve punten en welke zijn mijn werkpunten? Hier gewoon bewust mee bezig zijn onder begeleiding heeft me wel tot bepaalde inzichten gebracht waar ik mee verder kan.

Ook leren kijken door de bril van een ander, meer te weten komen over andere profielen, vond ik zeer interessant. Zo is het soms makkelijker om het standpunt van een ander te begrijpen.

Het was erg aangenaam om een objectieve blik naast me te hebben in mijn zoektocht naar mezelf.

Ik vond het zeer leerrijk. Zeker een aanrader.


November 2019
Anoniem (man)

"Met Sabine voel je je meteen op je gemak. Op een aangename en doelgerichte manier bekeken we mijn huidige werksituatie en probeerden we samen te achterhalen wat ik belangrijk vind en waar ik naartoe wil gaan. Onderweg ben ik mij ook meer bewust geworden van wat mijn sterke en minder sterke eigenschappen zijn.

De sessies waren een verrijking voor mij en zullen mij in de toekomst zeker helpen."


Oktober 2019
Evelien

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel wat mijn werk betrof, en voelde steeds sterker dat ik daar iets aan moest veranderen. Ik had het gevoel dat ik mijn krachten en sterktes niet aan het toepassen was en dat ik "iets anders" wilde.
Ik heb niet lang gezocht op Google en heb gewoon de eerste de beste job coach die ik kon vinden aangeklikt en een bericht gestuurd. Ik kreeg snel reactie van Sabine en was na een korte intake al wel overtuigd dat we op één lijn zaten en dit nuttig voor mij ging zijn. Bij Sabine word je aangemoedigd om je gedachten uit te pluizen en te concretiseren, maar ook om je eigen "beren op de weg" te herkennen. Met een aantal leuke tools en fijne gesprekken kom je samen tot inzichten die concreet, practisch en vooral bruikbaar zijn.
Ik weet nu veel beter wat ik wil, wat mijn zogenaamde missie is, en hoe ik die richting op kan gaan, maar ook dat ik eigenlijk al stapje bij beetje op weg ben. Door dit traject met Sabine weet ik wat mijn prioriteiten zijn en heb ik zo veel meer rust, ook op mijn huidige werk, waardoor ik de ruimte heb gekregen om te brainstormen over de toekomst.


September 2019
Mieke

Ik wil de loopbaanbegeleiding bij Sabine aanraden aan iedereen die op zoek is naar de job van zijn/haar leven. Tijdens het traject heb ik mijn eigen, of vooral de waarde die voor mij het belangrijkste zijn, leren kennen.
Ik weet nu niet alleen in welke richting ik een job kan zoeken, maar ook in welke werkomgeving ik mij thuis ga voelen.

Bedankt voor de aangename gesprekken.


September 2019
Frederic

Mijn loopbaanbegeleiding,

Binnen het bedrijf waar ik werkzaam ben zijn er grote veranderingen op til, door de veranderende economische situaties neemt het werk zienderogen af en moeten wij ons richten op andere werkzaamheden. Zo gaan er departementen gesloten worden en andere versterkt. Moet er personeel overgeplaatst worden naar die nieuwe werkzaamheden. Komt daarbij dat het bedrijf afgesplitst wordt van het moederbedrijf en via een beursgang zal verkocht worden.
Het departement waar ik werkzaam ben zal waarschijnlijk verdwijnen of verhuizen naar een waarschijnlijk minder gunstige locatie voor mij voor wat betreft het woon/werk verkeer en zullen wij waarschijnlijk tewerkgesteld worden in een ander departement waar de job minder bij mijn competenties en interesses past.

Via het internet en een korte loopbaantest kwam ik in contact met ITZU Carreer en loopbaancoach Sabine in Alken.
Na een gratis kennismakinggesprek wist ik al snel dat loopbaancoaching mij zou kunnen helpen om beslissingen te nemen voor het verder verloop van mijn beroepsloopbaan.
Ik heb mij ingeschreven voor 4 sessies van 2 uur coaching. Via enkele kleine testjes werd een profiel opgesteld met je positieve waarden en je minder positieve waarden van je karakter, alsook een profiel van je competenties. Dit was vrij confronterend, maar hierdoor ben ik mezelf beter gaan begrijpen, kon ik ook beter omgaan met reacties van collega's en weet ik dat mijn huidige job redelijk past binnen mijn persoonlijk profiel van waarden en competenties maar dat er betere profielen zijn.
Aan de hand van deze persoonlijke waarden en competenties wordt nagegaan welke sectoren en/of jobs bij je passen en of je gezien je competenties in de goeie richting zit. Nu ik deze heldere kijk op mijn persoonlijk kwaliteiten heb kan ik mijn loopbaan ook beter sturen en zal ik naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe richting inslaan.

Of je nu je loopbaan een andere wending wil geven of je wil nagaan of je wel de juiste persoon voor je huidige job bent of je voelt je niet meer zo goed in je actuele job of je bent schoolverlater en weet niet zo goed welke richting je uit moet, ik kan loopbaanbegeleiding heel hard aanbevelen als leidraad in je loopbaankeuzes.


September 2019
Tina

Voor mij was de coaching bij Sabine een hele openbaring. Mijn grootste doelstelling was mezelf beter leren kennen om zo te ontdekken wat mijn struikelblokken waren. Aan de hand van diverse persoonlijkheidstesten ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Ook gaf Sabine me de mogelijkheid om open te praten over mezelf en dat gaf me een enorm goed gevoel. We hebben samen gekeken naar welke job het beste bij me past, en wat binnen de mogelijkheden ligt. Ook de sollicitatieprocedure werd opgefrist.
Kortom een aanrader.

Heel erg bedankt voor alles.


Augustus 2019
Anoniem (man)

Dag Sabine,

Ik wil jou langs deze weg graag vertellen wat je voor mij hebt betekend.  Door recente gebeurtenissen had ik het gevoel dat ik niet meer paste in mijn huidige job, of misschien zelfs nooit gepast had. Dit maakte mij onzeker en ik kon het maar geen plaats geven. Met veel vragen en twijfels over mijzelf en over mijn huidige job, heb ik dan besloten om een loopbaanbegeleiding te volgen.  Ik ben blij dat ik hierdoor bij jou terecht ben gekomen. Ik heb bij jou in de eerste plaats enorm veel over mijzelf geleerd, en dat was voor mij van onschatbare waarde. Ik voel mij vandaag opgelucht, gemotiveerd en ik heb al goede ideeën over de richting die ik uit wil.

Bedankt voor het luisterend oor, de juiste vragen, en om samen met mij, de wirwar in mijn hoofd te willen ontwarren! 


Augustus 2019
Anka
Via 'sterk op het werk' ben ik terecht gekomen bij Sabine. ik had vele vragen ivm mijn huidige job en zocht naar antwoorden. Door de gesprekken en opdrachten/huiswerk die ik van Sabine meekreeg, leerde ik ook dingen over mezelf. Was niet altijd makkelijk, bracht mij soms nog meer in de war maar de sessies hebben mij wel sterker gemaakt. Ben blij dat ik deze periode samen met Sabine heb doorgelopen. Was een steun, deed mij huilen maar zeker ook met een positief gevoel deze periode af te sluiten. 

Sabine, heel fel bedankt.


Augustus 2019
Anoniem (vrouw)

Wat het evaluatiedocument betreft zal je zien dat ik met veel positieve gevoelens terugblik op de loopbaanbegeleiding die ik bij jou heb gevolgd.
Het is iets wat ik zeker ook (actief) aan mensen in m'n kennissen- en vriendenkring zou (nee, wat zeg ik: ZAL) aanbevelen.
Werken voor de kost is uiteindelijk iets wat we allemaal voor een groot deel van ons leven zullen moeten doen en het lijkt me zowel een individuele als maatschappelijke meerwaarde te zijn dat we allemaal iets doen waar we ons goed bij voelen.


Augustus 2019
Annelies


Juli 2019
Anoniem (vrouw)

Hallo Sabine

Graag wil ik in enkele woorden neerschrijven wat er voor mij dankzij jouw coaching is mogelijk gemaakt. Voor mij persoonlijk was vooral de bevestiging belangrijk dat ik mezelf mag blijven, mét de principes die ik zo belangrijk vind. Dat was zo een opluchting. Ik weet dat dit betekent dat ik misschien niet overal als de meest geschikte kandidaat beschouwd zal worden maar dat is helemaal ok. Ik voel dat ik in beweging ben gekomen en nog steeds vooruit ga. Ik leg me ook toe op de dingen die ik als mijn passie zou willen omschrijven. Wie weet wordt dat straks wel mijn fulltime bezigheid. Heerlijk.

Dank je wel, voor alles.


Juni 2019
Patricia

Ik heb Sabine leren kennen als een heel authentieke coach. Ik voelde met telkens erg gewaardeerd en veilig waardoor het net iets makkelijker was om in de diepte te duiken. Elke coaching sessie kreeg ik nieuwe inzichten en kwam ik een stapje dichter bij mijn doel.
Dankzij de ondersteuning van Sabine heb ik mooie stappen vooruit kunnen zetten.

Dankjewel Sabine.


Mei 2019
Anoniem (vrouw)
Een kleine aarzeling, is wat ik voelde, voor ons eerste kennismakingsgesprek.
Na een aangename introductie voelde ik me snel op mijn gemak.
De klik was er onmiddellijk, voor mij noodzakelijk om op basis van vertrouwen samen op weg te kunnen gaan.

We doorliepen samen het hele traject. Ik voelde me gesteund in mijn zoektocht en kon steeds op jou terugvallen.
Het was een weg van ‘mogen', niet van ‘moeten'.
Ik kreeg ontzettend veel ruimte.

Deze loopbaanbegeleiding heeft me op alle vlakken rijker gemaakt.
Zo leerde ik met andere ogen naar mezelf kijken doorheen de gesprekken met jou en door meerdere testen.
Het maken (vrijblijvend) van vaardigheden en -talententest hebben me op jobgerelateerd vlak een beter inzicht gegeven in mijn persoonlijke sterktes.
Zoals je weet ben ik ook helemaal in de ban van het enneagram.

Mijn uiteindelijke beslissing om als verpleegkundige andere oorden te gaan verkennen , dan wel te kiezen voor een carrière switch en te gaan studeren, is nog niet volledig gemaakt.
Wellicht heb ik nog een beetje ruimte nodig om zo goed mogelijk te herstellen van mijn burn-out.

Welke keuze ik ook zal maken in de toekomst, welke ook mijn nieuwe job of uitdaging zal zijn, ik zal hier op een andere manier ‘in' staan en mee kunnen omgaan.

Met bijzonder veel dank aan jou, mijn coach Sabine.

aandacht geeft richting
    Privacy Statement Disclamer