Executive coaching

Executive coaching is een coachtraject met een aanpak die vertrekt vanuit jouw vraag. Als leider, bestuurder of ondernemer moet je heel wat bordjes tegelijk in de lucht houden. Met een aantal daarvan gaat dat prima en soepel, maar hier en daar dreigen sommige bordjes hun draai te verliezen of te vallen. Dat vraagt veel energie. Het levert ongetwijfeld geregeld frustratie op of het kost gewoonweg te veel geld. Het zijn complexe situaties waar je niet om hebt gevraagd en die je af en toe doen verkrampen in een stijl die niet bij je past.

 

Misschien denk je al eens: ‘Het lijkt wel of ik met een stelletje pubers van doen heb…' Of: ‘Het werk op zich is geweldig, maar die mensen…'. Je hebt met mensen te maken als medebestuurders, collega's, medewerkers of opdrachtgevers en wilt hen kunnen beïnvloeden, aansturen, bezielen, begeleiden en overtuigen. De sleutel daartoe ligt in jouw handen. Executive coaching helpt jou die sleutel weer te ontdekken en te gebruiken. We gaan dus procesmatig en doelgericht aan het werk met je vraag.

Als executive coach ondersteun ik je zodat je jezelf weer in beweging krijgt.

In dit soort coaching ben ik je sparringpartner, klankbord én uitdager. Vaak begint het met een werkvraag, maar naarmate de gesprekken vorderen, zal je ontdekken dat er een wereld van persoonlijke waarden en verlangens opengaan. Jouw kleur, jouw drijfveer, jouw ‘why' komt weer naar boven en samen zetten we je in beweging. Hierdoor ligt de weg weer open naar het werken vanuit jouw innerlijke drijfveren, authenticiteit en het optimaal benutten van jouw capaciteiten. Je kan kleur bekennen!

Jouw belang is mijn belang.

Binnen het bedrijf is het soms lastig om echt over jezelf te praten. Tegenstrijdige belangen liggen op de loer. Daar hoef je je bij mijn geen zorgen om te maken. Jouw executive belang is mijn belang. In alle vertrouwelijkheid en zonder oordeel, coach ik je op vragen en thema's die voor jou van belang zijn, die voor jou op dit moment blokkerend of vertragend werken. Vanuit de energie die er ontstaat door vrijelijk te praten over waar het voor jou echt om gaat, komt er kracht vrij om je rol als leider waar te maken.


aandacht geeft richting
    Privacy Statement Disclamer